Nowe trendy i innowacje w branży spożywczej

Kategoria
Szkolenia
Termin
środa, 26 styczeń 2022 - niedziela, 30 styczeń 2022
Miejsce
Kalsk, Berlin
Telefon
22 729 73 55 wew. 16
E-mail
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Forma realizacji
warsztaty / wyjazd studyjny
Osoba odpowiedzialna za realizację
Małgorzata Pawlonka

Adresaci / Grupa docelowa uczestników:

  • kadra kierownicza i nauczyciele kształcenia zawodowego prowadzący zajęcia z przedmiotów gastronomicznych

Zamierzone cele:

  • scharakteryzować nowe możliwości technologii żywności wynikające z osiągnięć naukowych XXI wieku
  • scharakteryzować nowoczesne rozwiązania techniczne dla przemysłu spożywczego na stoiskach wystawowych oraz w trakcie prezentacji
  • scharakteryzować innowacyjne technologie stosowane w przetwórstwie rolno – spożywczym
  • scharakteryzować nowe trendy w branży cukierniczej, piekarskiej

Instytucje współpracujące:

  • Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych (LOIiWA)
  • ILLUT Berlin – Bonn
 
 

Terminy

  • Od środa, 26 styczeń 2022 do niedziela, 30 styczeń 2022