Nowe trendy i innowacje w branży spożywczej
Kategoria
Szkolenia
Termin
środa, 26 styczeń 2022 - niedziela, 30 styczeń 2022
Miejsce
Kalsk, Berlin
Telefon
E-mail
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Forma realizacji
warsztaty / wyjazd studyjny
Osoba odpowiedzialna za realizację
Małgorzata Pawlonka
Adresaci / Grupa docelowa uczestników:
- kadra kierownicza i nauczyciele kształcenia zawodowego prowadzący zajęcia z przedmiotów gastronomicznych
Zamierzone cele:
- scharakteryzować nowe możliwości technologii żywności wynikające z osiągnięć naukowych XXI wieku
- scharakteryzować nowoczesne rozwiązania techniczne dla przemysłu spożywczego na stoiskach wystawowych oraz w trakcie prezentacji
- scharakteryzować innowacyjne technologie stosowane w przetwórstwie rolno – spożywczym
- scharakteryzować nowe trendy w branży cukierniczej, piekarskiej
Instytucje współpracujące:
- Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych (LOIiWA)
- ILLUT Berlin – Bonn
Terminy
- Od środa, 26 styczeń 2022 do niedziela, 30 styczeń 2022